In de Ministerbuurt in Rijswijk worden in totaal 78 woningen gerenoveerd. Foto: Rijswijk Wonen
In de Ministerbuurt in Rijswijk worden in totaal 78 woningen gerenoveerd. Foto: Rijswijk Wonen (Foto: Rijswijk Wonen )

Renovatie gezinswoningen in Ministerbuurt Rijswijk

In totaal 78 Eengezinswoningen in de Ministerbuurt in Rijswijk worden energiezuiniger, veiliger en comfortabeler gemaakt. Woningcorporatie Rijswijk Wonen en aannemer Dura Vermeer Bouw Heyma hebben hiervoor de realisatieovereenkomst getekend om deze eengezinswoningen te verbeteren en verduurzamen. Het gaat om 12 woningblokken in de C.T. Storklaan, Prof. Quacklaan, Ds. Heldringlaan en de J.C. van Markenlaan in Rijswijk.

Rijswijk - Rijswijk Wonen en Dura Vermeer maken een onderhouds- en verbeterplan om de woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken. Een klankbordgroep, die bestaat uit een aantal bewoners gaf feedback op het plan, dat in september gepresenteerd zal worden aan de overige bewoners. Als alles volgens planning verloopt zullen de werkzaamheden in het najaar starten.

Het project draagt bij aan de ambitie van Rijswijk Wonen om de oudere woningvoorraad te verduurzamen. De komende 5 jaar brengt de corporatie 1.600 woningen naar tenminste energielabel B. Na het succesvol verlopen onderhoud aan de flat aan de Dr. H.J. van Mooklaan is dit het tweede samenwerkingsproject van Rijswijk Wonen en Dura Vermeer Bouw Heyma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden