Ed Braam en zijn partij geven trainingen aan bewoners over de 'Mijn Gemeente' app. Foto: Ed Braam.
Ed Braam en zijn partij geven trainingen aan bewoners over de 'Mijn Gemeente' app. Foto: Ed Braam. (Foto: Ed Braam )

Bewoners krijgen training voor app 'Mijn Gemeente'

Beter voor Rijswijk start na de zomervakantie met trainingen voor het gebruik van de app "Mijn gemeente". Tijdens diverse bijeenkomsten zal aan bewoners worden uitgelegd hoe de app "Mijn Gemeente" werkt. Leden van de partij helpen inwoners van Rijswijk met het installeren van de applicatie op de telefoon. Verder wordt een aantal voorbeelden gegeven waarvoor het programma kan worden gebruikt.

Rijswijk - Raadslid Ed Braam legt uit waarom de trainingen gegeven worden. "Een losse stoeptegel, omgereden palen of zwerfvuil; het zijn allemaal zaken waarvoor je een melding kunt doen bij de gemeente. Toch neemt lang niet iedereen hier de moeite voor. Met het installeren van de "Mijn Gemeente" applicatie wordt het melden van dit soort zaken een stuk eenvoudiger. Met de app is het ook heel eenvoudig om een foto van de situatie bij de melding te voegen. Zo is de situatie gelijk duidelijk in beeld." Braam vervolgt: "Het is ook prettig dat de melder een reactie krijgt als het probleem is verholpen".

Ed Braam en zijn partij rekenen erop dat hiermee extra hulp vanuit de bewoners komt om de leefomgeving in Rijswijk opgeruimd te krijgen en te houden. Kijk voor meer info op www.betervoorrijswijk.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden