Foto: Fam. Zaat - v. Oijen.

Echtpaar Zaat - van Oijen 60 jaar getrouwd.

Op 20 juli 2020 waren Annie en Kees uit Rijswijk 60 jaar getrouwd. Het diamanten bruidspaar Zaat – v. Oijen ontmoeten elkaar in de Schenkstraat te Den Haag. Annie v. Oijen woonde als dochter van wasserij van Oijen op nr. 70. Kees Zaat, zoon van bakker Zaat woonde op nr. 90f. Het echtpaar heeft sinds hun huwelijk op verschillende plekken in Rijswijk gewoond. Respectievelijk Frederiklaan, Min. Verschuurlaan, Mgr. Bekkerslaan en nu Payruspad.

Het echtpaar heeft een dochter en een zoon, een kleinzoon en twee kleindochters, Op 14 juli jl. werden zij overgrootouders  van een dochter Olivia. Annie Zaat heeft vele jaren bij haar vader in de wasserij gewerkt en zwom door de jaren heen heel wat baantjes in het zwembad de Schilp. 

Kees heeft een groot deel van zijn werkzame leven doorgebracht bij het energiebedrijf in de Schoolstraat in Rijswijk. Momenteel is hij voorzitter van de Gepensioneerden Vereniging Rijswijkse Ambtenaren gevestigd in het Stadhuis Hoogvoorde. Deze vereniging heeft als doel de sociale contacten in stand te houden, door iedere dinsdagmiddag de leden in staat te stellen om gezellig te praten, biljarten en kaarten.

De heer en mevrouw Zaat verkeren in een goede gezondheid en genieten van elke dag. 

Namens de redactie van Groot Rijswijk alsnog van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden