Foto: Fractie 50PLUS

Corrie van Brenk, fractievoorzitter 50PLUS in de 2e Kamer, komt naar informatieavond in Zoetermeer

Het Provinciaal Bestuur en de Statenfractie van 50PLUS Zuid-Holland houden op woensdag 29 juli een informatieve avond in 2B Home in Zoetermeer. Tijdens deze avond zullen de onderwerpen 'wonen voor senioren' en 'vergrijzing' centraal staan. De avond is voor leden en niet leden vrij toegankelijk. Wel moet men zich van te voren aanmelden.

Regio - Corrie van Brenk, fractievoorzitter van 50PLUS in de 2e Kamer zal deze avond o.a. kort terugblikken op een roerige tijd. Daarnaast geeft zij haar visie over strategische keuzes van de overheid voor de woningbouw, met name voor senioren. Jaap Haasnoot, statenlid in de provincie Zuid-Holland, legt uit wat de rol is van de provincie in het Deltaplan vergrijzing.

Mevrouw Atie Schipaanboord (ANBO) zal uiteenzetten wat wonen en vergrijzing betekent voor ouderen in onze samenleving.

Na de pauze zal er een paneldiscussie plaatsvinden met Corrie van Brenk, Atie Schipaanboord, Jaap Haasnoot en Ellen Verkoelen (raadslid Gemeente Rotterdam). Uiteraard krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen aan het panel.

Op de locatie zijn er voor iedereen voldoende mogelijkheden om afstand te houden. Om dit te kunnen waarborgen worden er maximaal 75 personen toegelaten. Het is van belang dat u zich vooraf aanmeldt.

Aanmelden voor deze informatieavond kunt u doen via secretaris@50pluszuidholland.nl

Aanvang van de avond 20.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Locatie: 2B Home, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT in Zoetermeer

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. 2B Home is ook goed bereikbaar met het OV.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden