Geen Gaston met een nieuwe auto, maar wel een cadeaukaart met shoptegoed voor een hele wijk in Rijswijk. Foto: Roy Beusker Fotografie
Geen Gaston met een nieuwe auto, maar wel een cadeaukaart met shoptegoed voor een hele wijk in Rijswijk. Foto: Roy Beusker Fotografie (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Hele wijk Rijswijk wint cadeaukaarten loterij

Niet alleen een straat, maar zelfs een hele wijk in Rijswijk valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Rijswijk - Deze cadeaukaarten die gewonnen zijn kan men besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Op deze manier wil de Postcode Loterij niet alleen goede doelen steunen, maar ook een steentje bijdragen en de lokale ondernemers een hart onder de riem steken. Een echte win-win situatie voor iedereen. Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Rijswijk (postcodegebied 2281) verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

De Postcode Loterij maakt deel uit van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden