De Broodfabriek werkt volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten, zoals opgesteld door het Eventplatform
De Broodfabriek werkt volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten, zoals opgesteld door het Eventplatform (Foto: De Broodfabriek )

Jaarlijks kaderdebat gemeenteraad Rijswijk via live stream

Op dinsdag 7 juli jl. kwam de gemeenteraad van Rijswijk van 15:00 - 23:00 uur voor het Kaderdebat bijeen in De Broodfabriek. In verband met de 1,5 meter voorschriften, bood het gemeentehuis te weinig ruimte om op een veilige manier samen te komen. Het was dan ook een logische stap om met de wethouders en raadsleden uit te wijken naar De Broodfabriek en gebruik te maken van alle ruimte en faciliteiten die de locatie biedt. Via een live stream werd mogelijk gemaakt dat ook geïnteresseerden buiten De Broodfabriek het debat konden volgen.

Rijswijk - De Patria zaal, hiermee voor één dag de Raadzaal van Rijswijk, werd ingericht met een debatopstelling voor 40 personen, waarbij gebruik werd gebruik gemaakt van het reeds aanwezige meubilair waarover De Broodfabriek beschikt. De zaal is standaard voorzien van een professioneel geluidsysteem, groot podium en projectieschermen, wat voor deze bijeenkomst werd aangevuld met conferentie microfoons, video registratie en de benodigde techniek om de live stream mogelijk te maken. De productie, audio- en visuele techniek werd verzorgd door de huisleverancier Rena Productions, die de mogelijkheden op de locatie inmiddels door en door kent.

Protocol zakelijke bijeenkomsten

De Broodfabriek werkt volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten, zoals opgesteld door het Eventplatform, waarin te allen tijde de richtlijnen m.b.t. de hygiëne en veiligheid in acht worden genomen. Kortom, een functionele locatie die alle ruimte biedt om bijeenkomsten, volgens de geldende richtlijnen, mogelijk te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden