Foto:

Zomergebedsdienst samenwerkende Kerken

Zomergebedsdienst

Op donderdag 16 juli komen de samenwerkende Kerken van ‘Wij geloven in Rijswijk’ bijeen om in deze tijd van crisis om samen het geloof te vieren, elkaar hoopvol te bemoedigen, liefdevol stil te staan bij het leed dat het coronavirus heeft veroorzaakt en om te bidden voor hen die onder lijden gebukt gaan.

De afgelopen tijd hebben velen een geliefde verloren en waren daarbij door de coronamaatregelen beperkt in het op liefdevolle en waardige wijze afscheid nemen. Hen stellen wij in de gelegenheid om tijdens deze dienst de naam van hun dierbare overledene te laten noemen en hierbij een kaars te laten aansteken.

Als gevolg van de anderhalvemeter-maatregelen kan deze kerkdienst slechts door een beperkt aantal mensen bijgewoond worden. Mensen worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Ook zal de dienst rechtstreeks via internet te volgen zijn via ???. Wij nodigen iedereen uit deze dienst digitaal te volgen.

De dienst is op donderdag 16 juli om 19.30 uur in de HH. Benedictus en Bernadettekerk, Sir Winston Churchilllaan 372. Voor meer informatie en voor aanmelding van te herdenken overledenen kunt u contact opnemen met de voorbereidingsgroep: 06 27 89 41 06 of wijgeloveninrijswijk@xs4all.nl.

De volgende kerken werken samen onder het motto ‘Wij Geloven in Rijswijk’:
de Rooms-Katholieke Federatie Vlietstreek (H. Bonifatiuskerk en HH. Benedictus- en Bernadettekerk)
de Protestantse Gemeente Rijswijk (Oude en Nieuwe Kerk)
de Volle Evangelie Gemeente (Hofrustkapel)
de Nederlands Gereformeerde Kerk (Leeuwendaalkerk)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden