Foto:

Weekendafsluiting N11 26-29 juni voor onderhoudswerk

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 26 juni tot maandag 29 juni onderhoudswerkzaamheden uit op de N11. Het werk bestaat onder andere uit het vervangen van asfalt. Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 26 juni 21.00 uur tot maandag 29 juni 05.00 uur aan de N11 tussen de aansluiting met de N207 en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg. Er wordt gewerkt in de richting van Leiden; richting Bodegraven blijft de N11 gewoon toegankelijk voor weggebruikers. 

Omleidingsroutes

· Vanuit Alphen aan den Rijn rijdt het verkeer tijdens de werkzaamheden via de N207 en de N446 naar de A4 en via de N207 naar de A12 en de N209. 

· Het verkeer Vanuit Bodegraven – Woerden – Utrecht wordt vanaf de A12 omgeleid via het Prins Clausplein naar de A4. 

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. 

Extra reistijd 

Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd.

Inhoud werkzaamheden

Aannemer BAM Infra voert de onderhoudswerkzaamheden uit. Het werk bestaat uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten. De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland heeft regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

 Corona

Uiteraard werkt de aannemer met inachtneming van de actuele coronamaatregelen, door te letten op hygiëne, het bewaren van onderlinge afstand en door zo veel mogelijk apart te reizen.

Meer informatie

 Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 8002 (gratis).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden