Foto:

Auditie oproep (Rijswijks Jeugdtheater)

Straal in de wereldpremière Arthur en de Glazen Kroon. Deze nieuwe Nederlandse jeugdtheatervoorstelling gaat in 2021 in première. Voor de productie zijn nieuwe spelers nodig. Je kunt je nu opgeven. 

Rijswijk - Als Arthur na een lange reis eindelijk weer terugkomt in zijn geboortedorp ontdekt hij dat het dorp lijdt onder de druk van gewiekste schurk Lucius. Hij hoort van een Glazen Kroon die hem zou kunnen helpen om het volk te bevrijden en gaat op weg met Merlijn en Guineviere om de kroon te vinden. Arthur en de Glazen Kroon is een stuk vol humor en spanning voor het hele gezin, en jij kunt hier aan mee doen!!

Bekijk hier de trailer: https://www.pjjb.nl/

Het Rijswijks jeugdtheater is voor Arthur en de Glazen Kroon op zoek naar nieuwe spelers. Ben je tussen de 14 en 18 jaar en lijkt het je leuk om in een musical te spelen en op te treden in de Rijswijkse Schouwburg?
De repetities vinden vanaf september tot aan de voorstelling in maart 2021 plaats op zaterdagen (10uur tot 13uur) in onze repetitieruimte te Rijswijk. Voor deelname aan deze productie wordt een spelersbijdrage gevraagd.
De audities en repetities staan onder leiding van professionele docenten en je krijgt de kans om je volop te ontwikkelen.

Voor aanmelden (voor 28 juni) of vragen stuur een mail naar: sander.vanderbrugge@rijswijksjeugdtheater.nl

(De audities zullen online plaatsvinden (d.m.v. het opsturen van filmpjes). Meer informatie ontvang je na aanmelding.)

Geef je voor 28 juni op bij sander.vanderbrugge@rijswijksjeugdtheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden