Refleks gaat het jubileum online live uitzenden.
Refleks gaat het jubileum online live uitzenden. (Foto: KV Refleks )

Jubileum KV Refleks online live te bekijken

Op woensdag 1 juli 2020 viert Korfbalvereniging Refleks haar 25ste verjaardag. Op deze dag wordt het startsein gegeven voor een feestelijk jaar, vol met herinneringen aan de afgelopen 25 jaar. Het idee was om een receptie te geven met leden en oud-leden. Helaas door corona, is Refleks genoodzaakt om hier op een andere creatieve manier invulling aan te geven. En dat is gelukt: Refleks gaat het jubileum nu online live uitzenden.

Rijswijk - Refleks heeft een twee uur durende online liveshow bedacht met als hoogtepunt de onthulling van het nieuwe logo door wethouder Björn Lugthart. Naast deze onthulling zal er tijdens deze avond stil gestaan worden bij het 25-jarig bestaan van Refleks. Wij zijn de archieven ingedoken en hebben vele (oud-)leden geïnterviewd om een mooi beeld van deze 25 jaar te krijgen. Daar zitten soms sappige anekdotes bij. Ook wordt “De Grote Refleks Quiz” uitgezonden, waar vijf deelnemers gaan strijden om een mooie prijs.

De link waar straks alles te volgen is, zal een paar dagen van tevoren via de Facebookpagina van “Jubileum 25 jaar Korfbalvereniging Refleks” gepubliceerd worden.

 Korfbalvereniging Refleks

Adres: Clubhuis Dupleks Sportpark Prinses Irene, Schaapweg 2d, 2285 SP Rijswijk Telefoon: 06 2324 1697 Email: pr@refleks.nl Website: www.refleks.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden