Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar zijn welkom op de open dag.
Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar zijn welkom op de open dag. (Foto: KRSV Vredenburch)

Open dag KRSV Vredenburch

Sport en spel

Door de maatregelen tegen corona bleven mensen thuis, horeca en scholen dicht en was sporten in teamverband niet toegestaan. Gelukkig zijn een aantal van deze maatregelen inmiddels versoepeld.

Rijswijk - De basisscholen zijn weer open, we mogen weer naar de kapper en ook sporten in teamverband is weer toegestaan voor kinderen t/m 12 jaar. KRSV Vredenburch is dan ook erg tevreden dat het coronaprotocol aan de norm van Gemeente Rijswijk voldoet en de bal weer voorzichtig rolt op het sportpark bij de genoemde leeftijdscategorieën. Om alle kinderen in deze bijzondere tijd te motiveren om te sporten wil voetbalvereniging KRSV Vredenburch graag kinderen verwelkomen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar op haar complex, voor een kennismaking met de sport voetbal en de vereniging Vredenburch. De open dag voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni bij KRSV Vredenburch, Julialaantje 15b in Rijswijk. De open dag duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Deelname is gratis.

Deelname

Aanmelden is wel verplicht i.v.m. RIVM-richtlijnen! Dit is eenvoudig te doen: Via de inschrijfbutton op onze site of door een mailtje te sturen naar opendag@krsv-vredenburch.nl Alle info staat op www.krsv-vredenburch.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden