Rijswijkse video computer vereninging films in corona tijd


nieuwe clubzaal RVCV met de leden
nieuwe clubzaal RVCV met de leden (Foto: Ton Kellner)

Rijswijkse video computer vereninging films in corona tijd

De Rijswijkse Video Computer Vereniging (RVCV) heeft ook haar ledenbijeenkomsten in de Grote zaal aan de Verrijn Stuartlaan 30 en de overige geplande activiteiten voor de Rijswijkers even stop moeten zetten. Dus ging men op zoek naar een alternatief.

Rijswijk - Tijdens deze periode werden verschillende films gemaakt. Wie om gezondheidsredenen beter thuis kon blijven maakte een filmpje in huis of op het balkon. Anderen gingen, binnen de richtlijnen van het RIVM, lekker naar buiten. Het resultaat was een leuke kleine filmverzameling die voor de leden op de website werd gezet. Zo kon men toch van elkaars werk genieten. Binnenkort verschijnen er ook filmpjes op de homepagina van onze nieuwe website die momenteel gemaakt wordt. Erg leuk, maar het persoonlijke contact werd erg gemist. Dus werd er een digitale clubmeeting georganiseerd. Het was heel leuk om elkaar te zien en te spreken. Er werd veel gelachen en dat werkte weer heel ontspannend.

In de grote zaal is alles nog een keer uitvoerig bekeken en nagemeten. Het is mogelijk om met het huidige ledenaantal voldoende afstand te houden. Als het allemaal goed blijft gaan hopen wij 1 september a.s. daar weer bij elkaar te komen. Uiteraard nemen we hierbij de RIVM-richtlijnen in acht.

Wilt u uw filmpjes ook op het grote projectiedoek laten zien? Wordt dan lid. Het maakt niet uit of u met uw mobiel, camcorder of iPad filmt. Indien gewenst helpen wij u om uw film nog boeiender te maken. Bij ons wordt er gewerkt met verschillende montage systemen. Voor Final Cut Pro en Pinnacle hebben we een cursus. De vereniging heeft veel kennis en ervaring in huis die u verder kan helpen met uw hobby. Bovendien is RVCV een hele gezellige club zodat u zich al snel thuis zult voelen.

Geïnteresseerd?

Hou onze website www.rvcv.nl in de gaten wanneer we weer gaan starten. Mogelijk is dat vanaf 1 september. RVCV: Verrijn Stuartlaan 30, aanbellen bij Grote Zaal, 2e verdieping, lift aanwezig. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen naar: Suzan Lagrand, voorzitter RVCV Mail: s.lagrand@ziggo.nl of Tel: 06 22875211                        

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden