Foto:

Weekendafsluiting N11 van 15 tot en met 18 mei

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 15 21.00 uur mei tot maandag 18 mei 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de N11, vanuit Leiden richting Bodegraven. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Regio - De N11 is het hele weekend afgesloten tussen de Burgemeester Smeetsweg en de N207, in de richting van Leiden naar Bodegraven

 Meerdere afsluitingen

Ook in het weekend van  5 tot en met 8 juni is er op dit traject een weekendafsluiting. 

 Omleidingen

• Vanuit Leiden: verkeer vanaf de A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt via het Prins Clausplein naar de A12 omgeleid.

 • Vanuit Hoofddorp – Schiphol – Amsterdam: verkeer vanaf de A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N207. 

 • Vanuit Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn: verkeer richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N209 en de A12.

 Tijdens de weekendafsluiting moeten weggebruikers rekening houden met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten. Kaartje met omleidingen is bij dit bericht bijgevoegd. 

 Werkzaamheden

De werkzaamheden vallen onder het programma ‘Provincie Zuid-Holland: Regulier onderhoud in 2020’ en bestaan uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

 Waarom zijn de werkzaamheden nodig?

De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland heeft regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden