Jamal en zijn collega's van Haarvisie Rijswijk bieden klanten online advies en instructies. Foto: Haarvisie Rijswijk
Jamal en zijn collega's van Haarvisie Rijswijk bieden klanten online advies en instructies. Foto: Haarvisie Rijswijk (Foto: Haarvisie Rijswijk )

Haarvisie biedt 'haarhulp' op afstand

Van de redactie

'Veel klanten bellen ons
met vragen'

Online hulp bij Haarnood

Voor mensen in ‘haarnood’ heeft Haarvisie een persoonlijker oplossing. "Mensen die het echt niet meer weten kunnen gebruik maken van onze videoconsulten. Daarbij adviseren we de mensen persoonlijk over hun haar", vertelt Jamal enthousiast. "We hadden al veel contact met onze klanten via Whattsapp. Met videobellen gaan we nog een stapje verder."

Bad hair day? De Zuid-Hollandse kapsalon Haarvisie uit Rijswijk biedt vanaf vandaag hulp op afstand bij haarproblemen. Dit doen zij met een uitgebreid video-aanbod met tips, trics en adviezen voor het haar. Wegens de corona-maatregelen zijn kapsalons dicht en kunnen mensen niet naar de kapper. Om het haar in de tussentijd toch goed te verzorgen en in model te krijgen, voor bijvoorbeeld videocalls met collega’s, zijn de stylisten van salon Haarvisie op dit moment druk met het opnemen van vlogs. Die ervoor zorgen dat men er tijdens videocalls toch verzorgd uitziet.

Rijswijk - Bad hair days achter de webcam Mensen werken de laatste weken massaal thuis en zien hun collega’s nu vaak dagelijks via videobel-apps. ‘’Ook hier wil je een beetje goed voor de dag komen’’, stelt Jamal, eigenaar van Haarvisie. ‘’Doordat mensen nu niet naar de kapper kunnen, ontstaan er al snel irritaties over het eigen haar, de bekende ‘bad hair day’, maar ook vanuit praktisch oogpunt is het voor sommigen moeilijk, bijvoorbeeld voor vrouwen met extensions die er echt uit moeten. Veel van onze klanten bellen ons op met vragen over hoe ze thuis zelf aan de slag kunnen met het haar, zonder doe-het-zelf pakketjes van de drogist. En op die vragen geven wij graag een passend antwoord. In onze salon, maar inmiddels ook online.’’

Haarvisie Thuis

Om de klanten nog beter van dienst te zijn maken Jamal en zijn team vlogs en instructiefilmpjes. "Daar kwam best het een en ander bij kijken. Gelukkig kan ik rekenen op de mensen van mijn team die het goed oppakken", vertelt Jamal. "Een van de collega's heeft zelfs een filmpje gestuurd wat ze in Bali opgenomen heeft." Op de website van Haarvisie is een aparte pagina opgezet, ‘Haarvisie Thuis’, waar een verzameling van video’s is geplaatst; voor zowel vrouwen als mannen. Ook op het eigen Youtube-kanaal is een aparte playlist aangemaakt voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het verzorgen en stylen van hun haar tijdens Corona. Hier geven de stylisten van Haarvisie praktische en creatieve tips en adviezen zodat uw haar, ook thuis, altijd goed zit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden