Dankzij een list kon de verjaardag van Wil Boerse toch doorgaan. Foto: Frans Limbertie
Dankzij een list kon de verjaardag van Wil Boerse toch doorgaan. Foto: Frans Limbertie (Foto: Frans Limbertie )

Een bijzondere verjaardag vieren tijdens Corona-crisis

Wat doe je in deze moeilijke Corona-tijd als je man, vader, schoonvader, opa, overgrootvader deze woensdag zijn 79e verjaardag niet kan vieren? Dat vraagt om een bijzondere verjaardag.

Rijswijk - Er is door het RIVM aan alle Nederlanders opgedragen om minimaal anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren om besmetting tegen te gaan. Niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor mensen in risicogroepen en laat de jarige Wil Boerse uit Rijswijk daar nou net bij horen! Wat een strop, maar niet voor lang. De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen bedachten een list; we gaan de jarige toezingen van vóór het tuinhek, terwijl Wil en Geertje aan de andere kant in de tuin op veilige afstand tot grote vreugde van iedereen stonden te luisteren en te glunderen en de meegebrachte bloemen en cadeaus in ontvangst namen.

Zoon Arthur en schoondochter Valéria hielden gepaste afstand en het gezin van kleindochter Stephanie met man Peter en achterkleindochters Linde en Ines stonden op veilige afstand aan de andere kant. Misschien niet de drukste verjaardag, maar roeien met de riemen die je hebt. De kinderen kregen enkele soesjes mee “voor thuis, bij de koffie”. Zo leefden zij nog lang en gelukkig!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden