Het bestuur van BBR wenst alle ondernemers in Rijswijk veel succes.
Het bestuur van BBR wenst alle ondernemers in Rijswijk veel succes. (Foto: )

Corona update

Het bestuur van BBR wenst alle ondernemers veel sterkte toe in deze lastige tijd. Momenteel werken zij intensief samen met de gemeente Rijswijk om regelingen te treffen die de ondernemers verlichten en ondersteunen, zo laat het bestuur weten.

Er is een speciale coronapagina voor ondernemers op de website van de gemeente Rijswijk. Kijk op www.rijswijk.nl/ondernemers/corona voor de laatste ontwikkelingen en regelingen.

De gemeente Rijswijk geeft uitstel voor het betalen van OZB. In plaats van een betalingstermijn van 29 april 2020 hoeft de OZB pas per 1 september 2020 te worden voldaan. Je moet daar (op dit moment nog) wel een verzoek toe indienen. Dat kan heel gemakkelijk en hoeft niet gemotiveerd te worden door een e-mail te sturen naar: invordering@rijswijk.nl

Het bestuur is momenteel in gesprek of het mogelijk is om de afdracht van de toeristenbelasting van het eerste kwartaal 2020 uit te stellen.

Gelukkig ziet het bestuur ook dat veel bedrijven hun activiteiten aanpassen om op deze wijze omzet te genereren. Meld deze initiatieven op het speciaal hiervoor ingerichte e-mailadres: corona@bbr-rijswijk.nl. Samen met de gemeente Rijswijk inventariseren we deze initiatieven en communiceren dit vervolgens breed.

Voor vragen over de regelingen kunt u terecht bij het ondernemersloket van de gemeente Rijswijk. Bereikbaar op: bedrijfscontactpunt@rijswijk.nl en telefonisch via: 070 - 326 19 91

Belangen Bedrijven Rijswijk 

Van Gijnstraat 22 • 2288 GB Rijswijk

Postbus 1184 • 2280 CD Rijswijk

E-mailadres wijzigen | Uitschrijven.

Meer berichten