Foto:

De Bibliotheek aan de Vliet sluit haar deuren tot en met 6 april

De Bibliotheek aan de Vliet gesloten tot en met minimaal 6 april
Door de aangescherpte landelijke corona-maatregelen van 15 maart is de Bibliotheek aan de Vliet dicht tot en met minimaal maandag 6 april. Verder worden tot die tijd ook alle activiteiten geannuleerd.

Inleveren of verlengen

U kunt uw geleende materialen terugbrengen via de boekenbus. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

Als u niet in de gelegenheid bent om via de boekenbus in te leveren dan kunt u de leentermijn zelf verlengen via Mijn Bibliotheek. Lukt het u niet om zelf te verlengen of heeft u al twee keer verlengd?

Meld u zodra wij weer open zijn bij de bibliotheek bij u in de buurt bij de informatiebalie. Uiteraard berekenen we voor deze periode geen te-laat-geld.

Of neem contact met ons op via 070 2400 250. Wij blijven bereikbaar op werkdagen en helpen u graag verder.

Kaartjes gekocht of gereserveerd?

Alle activiteiten tot en met 6 april gaan niet door. Indien u een kaartje heeft gekocht voor een activiteit krijgt u uw geld terug. U hoeft zelf geen contact met ons op te nemen om te annuleren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Reserveringen voor gratis activiteiten vervallen automatisch.

Maak gebruik van onze online bibliotheek!

Onze online bibliotheek met aanbod voor jong en oud is natuurlijk nog wel geopend! U kunt via uw smartphone, tablet of e-reader kiezen uit ruim 28.000 e-books en 3.600 luisterboeken. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl.

Op de hoogte blijven

De Bibliotheek aan de Vliet volgt landelijke ontwikkelingen, adviezen en voorschriften van het RIVM op. Volg de berichten op onze website of onze sociale mediakanalen voor de meest actuele informatie.

Meer berichten