Dit bericht zwerft momenteel op internet en klopt dus niet!
Dit bericht zwerft momenteel op internet en klopt dus niet! (Foto: )

Groot Rijswijk blijft gewoon

Op de website Nextdoor zwerft het bericht dat Groot Rijswijk met ingang van 16 april gaat verdwijnen. We kunnen hier het stempel van fakenieuws op plakken. De verwarring is dat we overstappen op een andere verspreider. Bezorging Maasstad gaat namelijk per 20 april de verspreiding van Groot Rijswijk voor haar rekening nemen. Dus we blijven gewoon wekelijks bij u in de bus ploffen met Rijswijks nieuws en advertenties van Rijswijkse adverteerders.

Overigens kan Bezorging Maasstad nog wel wat hulp gebruiken. Dus ben je 13 jaar of ouder en wil je wat bijverdienen? Bezorg dan één keer per week Groot Rijswijk in je eigen buurt. Het is makkelijk te combineren met school, sporten of postbezorging. De kranten worden bij je thuis afgeleverd en er is altijd een bezorgwijk dichtbij, zo heb je nauwelijks reistijd.

Meld je nu aan via het aanmeldformulier op www.bezorgingmaasstad.nl. Bezorgers van Groot Rijswijk die nu al een wijk hebben, krijgen voorrang bij de aanmelding. Hen wordt gevraagd de straten te vermelden die ze nu bezorgen. Voor meer informatie: 0180-64 19 19 en info@bezorgingmaasstad.nl.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten