Foto: Ugo Boss

Neuzelbeurs met koopjes

De Broodfabriek

De Neuzelbeurs wordt komend weekend weer opgebouwd in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 250 kramen met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Dus kom gezellig op 14 & 15 maart, tussen 10:00 en 17:00 uur, naar de Broodfabriek, aan de Volmerlaan 12. Tickets kosten €4,- voor volwassenen en €3,- voor kinderen.

Rijswijk - Ben je even uit geneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van een lekker hapje en een drankje. Heb jij spullen over en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom!

Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900. De website: www.neuzelbeurs.nl.

Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel met e-mailadres, of kopie ervan, €1,- korting op een ticket van 1 volwassene. De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mailingen.

E-mail:

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden