Turbotaal, levensraps en Hoorspel uit een knoppendoos.
Turbotaal, levensraps en Hoorspel uit een knoppendoos. (Foto: )

Kern Koppen 'Stompt' het theater binnen

Op vrijdag 6 maart om 20.00 uur staan de gebroeders Kern Koppen in de Rijswijkse Schouwburg met hun eerste eigen theatershow: STOMP. Wat is dat dan? Turbotaal en levensraps. Hoorspel uit een knoppendoos. Humor om te lachen. Guus van der Steen vertelt verhalen die vloeien, rijmen, en teruggrijpen naar sleutelmomenten in zijn bestaan.

Rijswijk - De voorstelling gaat over klein blijven en groot worden, over ontwikkelen en afstompen. Op het toneel wordt gehinkeld langs de grenzen van het absurdisme en jij vraagt je af: 'Is dit echt allemaal waargebeurd?

Onder de naam Kern Koppen staan de gebroeders van der Steen al jaren op de planken van internationale festivals, muziekclubs en theaterzalen. Hun motto is: ‘Alles voor de Kunst’. Creatieve experimenten en sterke popliedjes. Tekstuele kwaliteit en eerlijkheid spelen een prominente rol in de weloverwogen teksten. De meest extravagante videoclips worden intern geproduceerd en maken Kern Koppen als audiovisuele ervaring compleet.

De gebroeders Kern Koppen zijn vrijdag 6 maart om 20.00 uur te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Meer informatie over de show en kaartverkoop is te vinden op www.rijswijkseschouwburg.nl of bel 070-3360336.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden