Blijf niet doof voor alle Stemmen van de Bergen, blijf niet blind voor alle Kleuren van de Wind.
Blijf niet doof voor alle Stemmen van de Bergen, blijf niet blind voor alle Kleuren van de Wind. (Foto: Christopher A. Dominic)

Doe mee met de musical Pocahontas van Trias

In de voorjaarsvakantie is het jouw kans om mee te spelen in de musical: Pocahontas van Trias, Centrum voor de Kunsten. Op 27 februari repeteer je de hele dag en daarna treed je meteen op voor je eigen publiek in het theater van Trias. Kom uur naar Trias in Rijswijk om er een leuke dag van te maken.

Rijswijk - De dochter van het indianenopperhoofd, Pocahontas wil weten wat er om haar heen gebeurt. Plots ontmoet ze Britse avonturier John Smit waar ze onmiddellijk voor valt. Helaas ontstaan er al gauw botsingen tussen de twee vanwege hun verschillende wereldbeelden. De vraag is: zullen Pocahontas en John Smit nog lang en gelukkig leven?

De kosten voor deelname aan deze musicaldag zijn €40,-. Ben je in bezit van een Ooievaarspas? Dan kan je Gratis meedoen. De repetitie voor de musical en de voorstelling vinden van 10:00 tot 16:30 plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2, te Rijswijk.

Trias zorgt voor drinken en een lekkere snack, maar je moet wel zelf een lunchpakketje meenemen. Meer informatie is te vinden op de website: https://stichting-trias.nl/cursus/vakantie-activiteiten.

Meer berichten