Foto:

Duo Puur in Bonifatiuskerk

Op zondagmiddag 16 februari is er weer een bijzonder concert in het kader van de concertserie 'Muziek in de Bonifatius' te horen. Om 15.00 uur brengt Duo Puur met harpiste Annegreet Rouw en fluitiste Petra van den Dolder muziek van 'oud tot jong'. Op het programma staan werken van G. Fauré (Sicilienne), M. Amorosi (Two Medieval Dances), N. McGowan (Why?), H. Badings (Cavatina), L. deBrita (Roberta's garden), B. Andrès (Danse d'automne), R. Hölscher (Andromeda) en R. Wagner (Lied an den Abendstern).

Rijswijk - Duo Puur neemt u mee in de wereld van de klassieke muziek zoals u die nog niet kende. Het programma van Duo Puur bestaat uit klassieke muziek van bekende en minder bekende componisten van de achttiende eeuw tot nu. Elk stuk wordt ingeleid met enkele wetenswaardigheden over de componist en vaak ook een persoonlijke anekdote. Fluitiste Petra van den Dolder en harpiste Annegreet zijn allebei afgestudeerd aan het conservatorium van Enschede. Daar is hun samenwerking – in 2006 – begonnen. Ze zijn een enthousiast, dynamisch en professioneel fluit-harpduo. Voor de combinatie van fluit en harp – een klassieke samenklank die prachtig uit de verf komt – zijn veel composities geschreven. Daarnaast bewerken Petra en Annegreet zelf stukken, zodat zij die kunnen uitvoeren.

Het concert vindt plaats om 15.00 uur aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte.

Meer berichten