Foto:

De Rijswijkse filmclub

De Rijswijkse Video Computer Vereniging (RVCV) heeft een nieuw onderkomen gevonden. Op 10 augustus werd het oude onderkomen getroffen door een brand. De filmclub moest alle geplande evenementen voor het 40-jarig jubileum aflassen, en snel een nieuwe locatie zoeken. In die maanden heeft de club natuurlijk niet stilgezeten, de brand werd zowaar gefilmd en gemonteerd. 1 oktober 2019 kond de RVCV eindelijk hun nieuwe gebouw betrekken en gaat er in 2020 weer volop tegen aan.

Rijswijk - Nu in het nieuwe jaar zijn nieuwe leden ook weer van harte welkom. Heb je een video/foto camera, mobiel of ipad waarmee je filmt? Kun je met al die filmfragmenten iets moois in elkaar draaien en wil je dat met andere geïnteresseerden delen? Of wil je dat juist heel graag leren en kun je wel wat hulp en uitleg gebruiken? Daar kan RVCV je mee helpen! Naast de wekelijkse clubavonden zitten er ook kosteloos verschillende montage cursussen en trainingen in het lidmaatschap inbegrepen, en wordt er ook individuele begeleiding gegeven. Kom vrijblijvend 3 avonden langs om gezellig kennis te maken. Of meld je gewoon direct aan! De koffie staat elke dinsdagavond om 19.30 uur klaar op de Verrijn Stuartlaan 30, 2e verdieping. Aan bellen bij bordje "Grote Zaal", lift is aanwezig.

Kijk voor meer info op: www.rvcv.nl, of neem contact op met voorzitter Suzan Lagrand via de mail: s.lagrand@ziggo.nl, of tel: 06 22875211.

Meer berichten