Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs. Foto: Ugo Boss
Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs. Foto: Ugo Boss (Foto: Ugo Boss)

Neuzelbeurs 15 & 16 februari 2020!

Tijdens het weekend van 15 & 16 februari vullen standhouders tijdens de Neuzelbeurs circa 260 kramen in Bakkerij 2 van De Broodfabriek met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Rijswijk - Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, binnen en buiten. Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Lezersactie: Met korting naar de Neuzelbeurs Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel of kopie (met e-mailadres) €1,- kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€4,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk 10:00 – 17:00 uur Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen) Info: www.neuzelbeurs.nl

Naast de Neuzelbeurs is er op 15 & 16 februari ook de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs. Koop je een kaartje voor deze beurs dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs.

Meer berichten