Er is weer genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs
Er is weer genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs (Foto: )

Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari openen wij de deuren voor de tweejaarlijkse Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs in De Broodfabriek.

Rijswijk - Struin langs de kramen met unieke materialen voor het vervaardigen van een eigen poppenhuis. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen en poppenaccessoires. Naast de verkoopstands zijn er ook diverse workshops te volgen en demonstraties te bekijken. Ook is er een poppendokter aanwezig, hier kunt u terecht voor vragen en kleine reparaties aan uw pop.


Lezersactie
Wilt u de beurs bezoeken. Koop snel uw ticket online en betaal slechts € 6,- i.p.v. € 8,- aan de kassa. Gebruik hiervoor de kortingscode PPMPERS2020. De kortingscode is uitsluitend online geldig tot en met vrijdag 14 februari 2020!

Op 15 & 16 februari is ook de Neuzelbeurs. Koop je een kaartje voor de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs.


Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur Entree : Entree volwassenen: € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Telefoon : 070-3075900 Website : www.poppenhuizenbeurs.nl

Meer berichten