Theatergroep NuRT onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater) speelt op 14, 15 en 16 februari de musical Our House, met de muziek van de Britse ska-band Madness
Theatergroep NuRT onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater) speelt op 14, 15 en 16 februari de musical Our House, met de muziek van de Britse ska-band Madness (Foto: )

Madness musical 'Our House' Theatergroep NuRt (Rijswijks Jeugdtheater)

Theatergroep NuRT (onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater) speelt op 14, 15 en 16 februari de musical Our House, met de muziek van de Britse ska-band Madness, in de Rijswijkse Schouwburg.

Rijswijk - De musical vertelt het verhaal van de jonge Joe, die een kleine misdaad begaat om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Als de politie opdoemt, staat hij voor een dilemma: wegrennen of blijven? Op dat moment splitst het verhaal zich in tweeën en zijn we getuigen van de gevolgen van beide keuzes. Welk pad brengt Joe uiteindelijk geluk? 'Our House' is een musical met hits als It Must Be Love, House Of Fun, Baggy Trousers en uiteraard Our House. De cast, bestaande uit 26 enthousiaste spelers, weet een aanstekelijke muzikale voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een live orkest! Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de theaterkassa (070-3360336).

Kom genieten en laat je meeslepen door deze musical in de Rijswijkse Schouwburg op:
Vrijdag 14 februari 2020 – 20:00uur, Zaterdag 15 februari 2020 – 20:00uur, Zondag 16 februari 2020 – 14:00uur Regie/choreografie: Renske Hoeksema-Degens. Zang/regie: Irene Borst. Orkest: Otto Kaaij

Meer berichten