Landgoed Te Werve
Landgoed Te Werve (Foto: Bas Uijlings)

Landgoed Te Werve is populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

Toptrouwlocaties heeft de 10 populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar in Zuid-Holland is Landgoed Te Werve. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg voor het derde jaar op een rij in Zuid-Holland de meeste aanvragen van aanstaande bruidsparen via het platform.

Rijswijk - Het landhuis ligt op een prachtig landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.

“Wij zijn zo blij dat wij deze prijs voor de derde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Waar we natuurlijk bij Landgoed Te Werve helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals: -Fantastische service, zeker ook op de dag zelfs. Wat een inzicht van het personeel. Het is ons (en onze gasten) aan niets ontbroken!-

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform.

Zaterdag 1 februari organiseert Top Trouwlocaties een landelijke OpenTrouwlocatie Route van 11.00-16.00 uur. Natuurlijk is Landgoed Te Werve dan ook geopend voor aanstaande bruidsparen.

Meer berichten