Slijmzwam op rottend hout op landgoed Te Werve (foto: Peter Hegi)
Slijmzwam op rottend hout op landgoed Te Werve (foto: Peter Hegi) (Foto: )

Groencafé: onze stadsnatuur centraal

Zaterdag 22 februari organiseert het Platform Groen in Rijswijk samen met het Museum Rijswijk het Groencafé 'Onze stadsnatuur'.

Rijswijk - In dit eerste groencafé van 2020 gaan stadsecoloog Michel Barendse en plantdeskundige Peter Hegi in op de stadsnatuur in Rijswijk.

Het thema 'Onze stadsnatuur' sluit aan op de tentoonstelling Precious Paradise in het Museum Rijswijk. De kunstwerken in de tentoonstelling laten op verschillende manieren zien hoe ingenieus de natuur in elkaar steekt en hoe waardevol deze is voor de mens. Het museum organiseert voor de deelnemers aan het Groencafé, na de lezingen van beide stadsnatuurkenners, een rondleiding langs de werken van de kunstenaars.

Het Groencafé is een initiatief van het Platform Groen in Rijswijk en vindt deze keer plaats in Museum Rijswijk, Herenstraat 67. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. In verband met de catering willen we graag weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Voor aanmelding kunt u terecht bij Jannie Marck van het Platform Groen in Rijswijk:
jannie.marck@xs4all.nl.

Meer berichten