Monica Wardenaar
Monica Wardenaar (Foto: Monica Wardenaar)

Valentijnslezing 'Jij past echt bij mij'

Ter gelegenheid van Valentijnsdag houdt Monica Wardenaar op zaterdag 15 februari (11.00 – 12.30 uur) in de bibliotheek in Rijswijk een interactieve lezing met de toepasselijke titel ‘Jij past echt bij mij’. Zij vertelt over de succesvolle manier van daten, namelijk TypeDating.

Rijswijk - ‘TypeDating is het nieuwe daten.’ Monica Wardenaar schreef het boek ‘Jij past echt bij mij’ en tijdens deze interactieve lezing licht zij een tipje van de sluier op van deze manier van daten. Wil je meteen zien of iemand een goede liefdesmatch is en bij jou past? Goed nieuws! Met de typologie van MensTypes kun je dat zelf zien, als je weet waar je op moet letten. Zo vind je sneller je ideale partner en hoef je niet achteraf te zeggen: ‘hij of zij paste toch niet echt bij mij.’ Tijdens haar lezing vertelt Monica over de achtergrond van Menstypes en het geheim van de klik. Ook onthult zij wat je aan het uiterlijk van iemand kunt aflezen. Aan de hand van voorbeelden maakt ze het duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet. Met oefeningen ervaar je hoe je op een andere manier naar mensen en naar jezelf kunt kijken, om beter te weten of iemand bij je past en welk type je zelf bent. Koop uw kaartje voor deze ochtend op www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Vol = Vol. Leden van de bibliotheek betalen €2,50 en niet-leden €4,00.

Kortom een interessante, leerzame en interactieve ochtend om sneller jouw/uw Valentijn te vinden. TypeDating werkt voor jong en oud.

Over Monica Wardenaar
Monica Wardenaar is naast schrijfster ook MensTypes trainer en TypeDating coach. Ze is geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, zowel zakelijk als privé. Ze werd enthousiast toen ze hoorde over Menstypes, een typologie waarmee je aan het uiterlijk karaktereigenschappen kunt afleiden. Na het schrijven van haar boek ontwikkelde zij het nieuwe datingconcept TypeDating. Kijk voor meer informatie op www.menstypes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden