Een scènebeeld uit de vorige musical Thuis.
Een scènebeeld uit de vorige musical Thuis. (Foto: )

Musical 'Kijken en Zien' is klaar

Eindelijk is het zover; de nieuwe musical 'Kijken en Zien is klaar. Na vier inspirerende, druk bezochte improvisatieavonden vorig jaar juni, is met het verkregen materiaal de afgelopen maanden door de schrijfsters hard gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Het is een mooi, leuk en soms hilarisch stuk geworden.

Rijswijk - De liedschrijvers zijn inmiddels al druk aan de slag. Binnenkort beginnen de repetities, iedereen die zin heeft om te spelen of te zingen is van harte welkom. Maar er zijn ook andere enthousiaste mensen nodig. Dus, kunt u een instrument bespelen, goed coördineren, heeft u financieel inzicht of helpt u graag met de PR, het decor, grime of de catering, dan bent u van harte welkom!

De repetities starten op donderdag 6 februari van 20.00- 22.00 uur. De repetities zijn altijd op donderdagavond in de Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364 in Rijswijk. Verdere data zijn voorlopig: donderdag 13 en 20 februari, 5,12, 19 en 26 maart.. De uitvoeringen zijn op 9, 10 en 11 oktober 2020 in de Nieuwe Kerk in Rijswijk.

Het is vooral leuk om met elkaar dit project in te gaan en uiteindelijk een mooie musical neer te zetten! U bent van harte welkom op donderdagavond 6 februari, opgeven via de website kan ook: musicalprojectnk@gmail.com. Graag tot ziens!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden