Foto:

Expositie 'Modeltekeningen'

Rijswijk - Al een aantal jaren wordt er één keer in de maand naar model getekend in galerie Arti-Shock. Binnen het tijdsbestek van bijna drie uur wordt dan een portret of gekleed model getekend waarbij het materiaal geheel vrij is. Van al die sessies worden nu een (bijna) honderdtal tekeningen tentoongesteld, getekend of geschilderd door ongeveer vijftien deelnemers van de afgelopen vijf jaar.

Opening
De expositie wordt geopend op zondag 26 januari om 15.00 uur, en zal muzikaal worden omlijst door (in ieder geval) een van de modellen: Marco Kreiken. (Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.)

Over Arti-Shock
Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zondag 26 januari t/m donderdag 13 februari 2020 (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.

Meer berichten