The Rocket Man - A Tribute to Elton John

Een tribute aan de multi-Grammy Award winnaar, de muzikale legende en wereldster Sir Elton John. Vijftig jaar na zijn debuut blikken Jimmy Love en zijn liveband terug op Sir Elton Johns rijkgevulde carrière. Het wordt een zinderende tribute aan de muzikale legende en wereldster.

Rijswijk - Sir Elton John has left The Netherlands, welcome Elton John! Met een tweemaal uitverkochte Ziggo Dome deed sir Elton John met zijn Farewell tour in juni 2019 ons land aan. Zijn allerlaatste keer in Nederland. Gelukkig is er voor de liefhebbers van zijn muziek de muzikaal spetterende voorstelling The Rocket Man, waarin alle grote successen nog eens goed live te horen zijn. Pinball Wizard, Candle In The Wind, I'm Still Standing, Don't Let The Sun Go Down On Me en Circle Of Life. Dit zijn een paar songs uit het rijke oeuvre van Elton John's muzikale carrière.

Jimmy's authentieke weergave van Sir Elton John is het resultaat van meer dan 25 jaar hard werken in de entertainmentindustrie. Sinds 1993 wordt hij al gerespecteerd als een bijzondere zanger, maar al snel werd hij ook beschouwd als een van de beste impersonators ter wereld. "Speciaal voor de rol van Sir Elton heb ik piano leren spelen", zegt Jimmy wanneer hem wordt gevraagd hoe lang hij inmiddels de toetsen beheerst. "... het piano spelen is zo verbonden met Elton, dus toen mij werd gevraagd of ik de rol kon spelen, begon ik meteen met oefenen."


The Rocket Man is uitgeroepen tot een van de beste tributes, waarin Elton John's meest bekende hits ten gehore worden gebracht, maar ook mooie en grappige anekdotes worden verteld. De Engelse concertproducent heeft Jimmy Love weten te contracteren voor deze Nederlandse tournee, die samen met een live orkest, bestaande uit Nederlands beste muzikanten en backing vocals, voor een avond vocale en piano hoogstandjes zorgt, met flamboyante kostuums.

Ga terug in de tijd en beleef deze opnieuw met hits als Sacrifice, Don't Go Breaking My Heart, Tiny Dancer, Your Song en natuurlijk Rocket Man.  

Op donderdag 6 februari om 20.00 uur komt The Rocket Man naar de Rijswijkse Schouwburg. Kijk op www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten