Filmstrip
Filmstrip (Foto: Pixabay)

Volop afwisseling in Filmhuis Rijswijk

Vijf heel verschillende films staan er in februari op het programma in het Filmhuis Rijswijk in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

U kunt iedere dinsdagmiddag genieten van een film en ook op de laatste zaterdagmiddag van de maand. Voorafgaand aan de zaterdagfilm is er een gezellige lunchlezing. Terwijl u geniet van uw lunch geeft een medewerker van de Filmkrant.Live achtergrondinformatie bij de film die u die middag gaat zien.

Programma
Sweet country
Australië, 1929. Een Aboriginal die uit zelfverdediging een blanke kolonist neerschiet, vlucht met zijn zwangere vrouw de wildernis in.
Dinsdag 4 februari • 14.00 – 16.15 uur

Goodbye Christopher Robin
Het verhaal van schrijver A.A. Milne en zijn zoon Christopher Robin, die de inspiratie vormde voor zijn boeken over Winnie the Pooh.
Dinsdag 11 februari • 14.00 – 16.00 uur

What will people say
Nisha (16) is de dochter van Pakistaanse immigranten in Noorwegen. Wanneer haar vader haar met haar vriendje betrapt, ontvoert hij haar en brengt haar onder bij familie in Pakistan.
Dinsdag 18 februari • 14.00 – 16.00 uur

All the money in the world
In de zomer van 1973 wordt de kleinzoon van oliemagnaat J.P. Getty in Italië ontvoerd. Getty weigert het losgeld te betalen. De wanhopige moeder onderhandelt zelf met de ontvoerders.
Dinsdag 25 februari • 14.00 – 16.30 uur

On body and soul + lunchlezing
Sinds kort is Maria kwaliteitscontroleur in een slachthuis in Boedapest en door haar gesloten karakter heeft ze weinig contact met haar collega's. Ze ontwikkelt een bijzondere band met financieel directeur Endre. Zij blijken hetzelfde te dromen.
Zaterdag 29 februari • lunch 13.00 – 13.45 uur • film 14.00 – 16.15 uur

Kaarten voor de films kunt u kopen via www.bibliotheekaandevliet.nl/filmhuis of aan de balie in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Meer berichten