Het Kristal viert 50-jarig jubileum met reünie

Het vijftigjarig bestaan van basisschool Het Kristal wordt groots gevierd op vrijdag 17, zaterdag 18, maandag 20 en dinsdag 21 april 2020. Voormalige leerkrachten en leerlingen zijn van harte welkom op de reünie. 

Rijswijk - In 1970 werd de Shalomschool geopend aan de Henri Dunantlaan 90 te Rijswijk. In de eerste jaren groeide de school flink en kreeg de Shalomschool een dependance aan de P. Van Vlietlaan. Na een aantal jaren is de vestiging aan de P. Van Vlietlaan opgeheven en waren alle groepen gehuisvest aan de Henri Dunantlaan. In 2013 is de naam van de school van Shalomschool veranderd in basisschool Het Kristal.

In die vijftig jaar hebben veel leerlingen op school gezeten en zij zullen mooie, maar misschien ook minder mooie herinneringen hebben. Ook veel leerkrachten hebben in die vijftig jaar aan deze leerlingen les gegeven en hebben veel herinneringen om te delen. Tijd om bij te praten!

De school organiseert dan ook een reünie en wel op zaterdagmiddag 18 april 2020. Oudleerkrachten en oudleerlingen kunnen zich voor de reünie opgeven. Doe dat via de mail: reunie@bshetkristal.nl. Vermeld uw naam, oudleerkracht of oudleerling en het jaar dat u van school bent gegaan. Als u zich heeft opgegeven, krijgt u een bevestigingsmail met nadere informatie zoals de tijden en kosten. Het Kristal hoopt u te mogen ontmoeten!

Meer berichten