Voorzitter Alfons Hams blikt terug en vooruit. Foto: Audrey Wagtberg Hansen.
Voorzitter Alfons Hams blikt terug en vooruit. Foto: Audrey Wagtberg Hansen.

Galerie Arti-Shock luidt het nieuwe jaar in

Op zondag 5 januari was in galerie Arti-Shock de Nieuwjaarsreceptie, waarbij het nieuwe artistieke jaar werd ingeluid. Voorzitter Alfons Hams keek in zijn toespraak terug op het vorige jaar èn vooruit op het nieuwe. Er zijn veel dingen gepland voor 2020, waaronder de voortzetting van het succesvolle Netwerk Café, nieuwe workshops, uitwisselingen met andere kunstenaarsverenigingen en meer muziek in de galerie. 

Rijswijk - Tegelijk met de receptie werd ook de nieuwe tentoonstelling 'Kersvers' geopend, waarbij de nieuwe leden werden geïntroduceerd. Kunstenaars Mabel Bouscholte, Theo Damsteegt en Maarten Welbergen (die er helaas niet bij kon zijn) zijn het afgelopen jaar aangenomen als nieuw lid van Arti-Shock.

Over Arti-Shock
Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De huidige expositie 'Kersvers: werk van nieuwe leden' - is nog te zien t/m donderdag 23 januari 2020 (woe-/do-/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.


 

Meer berichten