Bezoekers kunnen onder andere plaatsnemen in een leuk treintje. Daarnaast zijn er veel andere leuke activiteiten.
Bezoekers kunnen onder andere plaatsnemen in een leuk treintje. Daarnaast zijn er veel andere leuke activiteiten. (Foto: )

Sfeervol kerstfeest in de Bogaard met activiteiten voor jong en oud

Van donderdag 19 december tot en met dinsdag 24 december kun je In de Bogaard genieten van leuke producten en heerlijke hapjes en drankjes bij de kersthuisjes, een ritje maken in de kersttrein en genieten van prachtige kerstmuziek. It's beginning to look a lot like Christmas!

Rijswijk - Op de foto op een gave kerstschommel of 'In de Box'? Dat kan zondag 15 december in de Sterpassage (tegenover Mooon). Nofa Fotografie zal hier, net als vorig jaar, staan met de schommel, de box en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er 2 foto's gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor uw eigen gebruik. Van zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december staan er kersthuisjes in winkelcentrum In de Bogaard. In deze huisjes worden de leukste en lekkerste kerst- en winterproducten verkocht. Van donderdagavond 19 december tot en met dinsdag 24 december is het winkelcentrum één en al kerst. Verschillende kerstmuzikanten en optredens zorgen voor een extra gezellige kerstsfeer. Tevens is er, geschikt voor jong en oud, op zondag en maandag een heel leuk treintje dat de hele middag door het winkelcentrum rijdt.

Het programma ziet er als volgt uit: Donderdagavond 19 december: Karrewiets en de Kerstwens Dame, vrijdagavond 20 december: Just Dance, Drumfanfare Excelsior en Freya's Winterfee, zaterdagmiddag 21 december: Elfen Anderz, De Swingende Kerstbubbels, het te gekke kerstteam en Maak je eigen kerst-GIF, zondagmiddag 22 december: Pianoman Nick, Mops en Totum, maandagmiddag 23 december: de Pauwer Girls, Winterrad van Fortuin, Kerstman op zijn hoge fiets, maandagavond 23 december: Kerstorgelman en de Kerstman op zijn muziekfiets, dinsdag 24 december: Duo Mais en de Kerstmarionette.

Tijdens de feestdagen zijn er op sommige dagen gewijzigde openingstijden. Op donderdag 19 december en vrijdag 20 december zijn de winkels geopend van 09.30-21.00. Zaterdag 21 december zijn de winkels (en vanaf nu ook de houten huisjes) geopend van 09.30-17.00 en zondag 22 december van 12.00-17.00. Ook op maandag 23 december is er koopavond in het winkelcentrum en zijn de winkels geopend van 11.00-21.00 uur. Dinsdag 24 december zijn de winkels geopend van 09.30-17.00 uur. Kijk voor alle tijden van de optredens openingstijden op de facebookpagina van het winkelcentrum of op https://www.indebogaard.nl/evenementen/kerst-in-de-bogaard-1 De winkeliers van winkelcentrum In de Bogaard willen u langs deze weg alvast hele fijne feestdagen wensen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden