Er is weer van alles te vinden op de Neuzelbeurs. Foto: Ugo Boss.
Er is weer van alles te vinden op de Neuzelbeurs. Foto: Ugo Boss. (Foto: Ugo Boss)

Neuzelbeurs 14 & 15 december!

Kom jij ook langs op de grootste koopjesmarkt van de regio? In de Beurshal Bakkerij 2 van de broodfabriek wordt de Neuzelbeurs gebouwd. Met 337 kramen vullen de standhouders de hal met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Rijswijk - Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack. Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Tickets voor de Neuzelbeurs zijn verkrijgbaar via: www.neuzelbeurs.nl/online-kaartverkoop/. Online zijn de tickets altijd €4,- (exclusief €0,25 transactiekosten). Koop snel online een kaartje en vermijd de wachtrijen bij de kassa's. Entreeprijzen voor 14 en 15 december 2019: Dagentree: €5,- Weekendentree: €8,- Kinderentree: €3,- Locatie: De Broodfabriek Volmerlaan 12 2288 GD, Rijswijk Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur Websites: www.neuzelbeurs.nl www.de-broodfabriek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden