Vorig jaar won Ellen Keizer uit Pijnacker de wedstrijd met een foto van een tureluur en grutto op één hekje.
Vorig jaar won Ellen Keizer uit Pijnacker de wedstrijd met een foto van een tureluur en grutto op één hekje. (Foto: Ellen Keizer)

Wat is jouw mooiste natuurfoto?

Natuurlijk Delfland organiseert de fotowedstrijd: wat is jouw mooiste natuurfoto uit 2019? Er worden vier prijzen uitgereikt in de categorieën: vogels, planten, insecten en natuur overig. De winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van € 50,-- die in de afdelingswinkel te besteden is.

Rijswijk - Foto's uit het werkgebied van Natuurlijk Delfland hebben de voorkeur. Iedereen in het werkgebied wordt uitgenodigd om foto's uit Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Rijswijk en Ypenburg-Leidschenveen in te sturen. Bewerk of verklein de foto niet en zet de categorie er bij. Een korte toelichting per foto wordt op prijs gesteld. Alle inzenders ontvangen een bericht wanneer de prijzen worden uitgereikt. Inzenden uiterlijk voor 24 december. Stuur je foto naar afdelingDelfland@knnv.nl Vorig jaar is ook een fotowedstrijd geweest, toen waren de categorieën natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming.

De categorie Natuurbescherming is toen gewonnen door Ellen Keizer uit Pijnacker met een foto van een tureluur en grutto op één hekje. De foto is gemaakt op 4 juni 2018 in De Groenzoom. Zowel de tureluur als de grutto zijn hier regelmatig te zien, maar zo gebroederlijk naast elkaar in de avondzon dat is natuurlijk een echte gelukstreffer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden