10 enthousiaste kinderen hebben samen met de vrijwilligers van Rijswijks Belang een steentje bijgedragen aan de veiligheid van fietsers uit de omgeving.
10 enthousiaste kinderen hebben samen met de vrijwilligers van Rijswijks Belang een steentje bijgedragen aan de veiligheid van fietsers uit de omgeving. (Foto: Don Bosco)

Kids 4 society zorgen voor lichtjes in de duisternis

Afgelopen maandag hebben 10 enthousiaste kinderen samen met de vrijwilligers van Rijswijks Belang een steentje bijgedragen aan de veiligheid van fietsers uit de omgeving. Bepakt met fietslampjes hebben zij op het kruispunt van de burgemeester Elsenlaan en de va Vredenburchweg fietsers attent gemaakt op het belang van goede verlichting. Waar nodig werden lampjes door de kinderen gecontroleerd en uitgedeeld.

Rijswijk - Don Bosco is deze winter gestart met het project kids 4 society, waarbij kinderen kennismaken met vrijwilligerswerk. Wil jij ook een keer meedoen aan een activiteit waarbij we een ander helpen? Mail je naam, school, leeftijd en telefoonnummer naar ikdoemee@donboscorijswijk.nl. Ook organisaties met een leuk idee voor een activiteit mogen contact opnemen. Door mee te doen aan een activiteit maak je een ander blij en kan je ervaren hoe fijn en voldaan je je voelt nadat je iemand hebt geholpen. Kids 4 society wordt mogelijk gemaakt door het Haags Groene Kruis, gemeente Rijswijk en PIN fonds.

Informatie Don Bosco
Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden