Concertkoor Rijswijk nodigt projectleden uit voor de uitvoering van Rossini's Petite Messe Solennelle. Foto: Rob van der Meijden.
Concertkoor Rijswijk nodigt projectleden uit voor de uitvoering van Rossini's Petite Messe Solennelle. Foto: Rob van der Meijden. (Foto: Rob van der Meijden)

Project Rossini's Petite Messe Solennelle van start

Concertkoor Rijswijk nodigt projectleden uit voor de uitvoering van Rossini's Petite Messe Solennelle. Die eerste karakteristieke noten van piano en harmonium aan het begin van Rossini's Petite Messe Solennelle, in een ritme dat je meteen meeneemt… Wie die eenmaal hoort, herkent de inzet van dit Kyrie uit duizenden.

Rijswijk - Het is een geliefd muziekstuk, dat vele koren op hun repertoire zetten. En niet voor niets; de muziek spreekt al jaren bij vele mensen tot de verbeelding. Concertkoor Rijswijk zet het stuk op het repertoire in 2020. Mensen die het leuk vinden om mee te doen kunnen zich nu aanmelden. De repetities voor de Petite Messe Solennelle zijn onlangs begonnen. We repeteren elke maandagavond in de Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364 in Rijswijk, aanvang 19.45u. Droomde je er altijd al van deze mis (weer) te zingen, in het gezelschap van een leuk een veelzijdig koor? Dit is je kans! En nu instappen heeft nog een voordeel: projectleden die graag willen meedoen, zijn tot en met maart 2020 gratis lid. Daarna bedraagt de contributie €19,50 per maand.

Zin om mee te doen? Bel dan op 070 3030325 of mail naar bestuurslid@concertkoorrijswijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden