Foto:

Swingen met Joseph

Rijswijk - De Vrije Theaterschool uit Rijswijk brengt Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. De wereldwijd bekend geworden musical markeert het begin van de zeer succesvolle samenwerking van tekstschrijver Tim Rice en componist Andrew Lloyd Webber.

Josef, de favoriete zoon van Jacob, heeft levendige dromen die de toekomst voorspellen. Als zijn elf jaloerse broers hem uit het gezin verstoten, begint Josef onvrijwillig aan een lange reis die eindigt in Egypte. Hij treedt als boekhouder in dienst van Potifar, een rijke handelaar met slechte smaak. Als Joseph wordt opgepakt en in de gevangenis beland, lijkt de wanhoop nabij. Of bieden zijn dromen toch hoop?

De voorstelling is te zien in het HNT in Den Haag: zaterdag 28 december 13:00 en 19:00 uur, zondag 29 december 13:00 en 19:00 uur en maandag 30 december 13:00 en 19:00 uur. HNT ligt aan De Constant Rebecqueplein 20A in Den Haag. Reserveer kaarten à €12,50 via de website van De Vrije Theaterschool: http://www.vrijetheaterschool.nl/Webwinkel/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden