Een grote groep scouts uit de regio deed mee met het regiospel in winkelcentrum In de Bogaard. Foto: Vlietstreek Scouting
Een grote groep scouts uit de regio deed mee met het regiospel in winkelcentrum In de Bogaard. Foto: Vlietstreek Scouting (Foto: Vlietstreek Scouting)

Zonnestelsel en aliens in centrum In de Bogaard.

Houston, we have a problem…. Wie afgelopen zaterdag in de Bogaard aan het winkelen was heeft ze vast wel opgemerkt. Die middag was het hele zonnestelsel, aliens en verwante personages in de Bogaard te vinden. Daarbij waren er ook nog eens heel veel kinderen van de scouting te zien. Bijna allemaal net iets te toevallig….

Rijswijk - Het was inderdaad geen toeval, maar een spel van de scoutinggroepen uit de regio. Het begon allemaal met een astronaut op een maanwagentje en de broer van een bekende Nederlandse astronaut, namelijk Anders Kuipers. Alle welpen, jongens en meisjes van 7 tot 11, stonden hier in een grote kring omheen. Nadat zij de situatie goed hadden bekeken, moesten zij op zoek naar alle spelfiguren. Deze spelfiguren stonden op een kaartje zonder plaatje, dus dit was soms best wel moeilijk. Sommige figuren en planeten lieten zich ook niet zomaar vangen. Bij de brandstofslang (pauzepost en EHBO) kon er wat limonade getankt worden. Dat was ook wel nodig bij zo een grote opdracht. De inzet die de welpen hebben getoond, is beloond met een naambandje als herinnering aan deze mooie dag. Al met al was het weer een geslaagde middag. Op vlietstreek.scouting.nl vindt u meer informatie over scouting.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden