Foto:

Sfeervol optreden OG3NE: 'A Magical Christmas In Concert'

Martin Reitsma

Het zijn drukke tijden voor de zingende zusjes Vol van de vocalgroep OG3NE. Zij doen van 18 tot en met 26 december een achttal exclusieve kerstshows in het Kurhaus te Scheveningen. Onlangs kwam ook hun nieuwe album "Straight To You" uit dat goed werd ontvangen door fans en media. Voorts doen de dames een nieuwe theatertour 'De Sweet Harmony tour' die hen langs zestig Nederlandse theaters voert.

Rijswijk - OG3NE is dan ook een getalenteerd drietal bestaande uit de zussen Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23) die geroemd worden om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Het trio bewaart goede herinneringen aan Rijswijk en hun optreden op 27 september j.l. in de Rijswijkse Schouwburg. Het publiek was er zo enthousiast vertellen de dames. We ontvingen hele leuke reacties van hen. We hopen tijdens onze kerstoptredens dan ook weer publiek uit Rijswijk te mogen begroeten.

Deze magische avonden, die vorig jaar binnen no-time uitverkocht waren, krijgen komende maand een vervolg! Op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25 en 26 december zal OG3NE een achttal exclusieve shows in het Kurhaus in Scheveningen gaan verzorgen. OG3NE 'A MAGICAL CHRISTMAS IN CONCERT 2019' wordt een compleet nieuwe show, in een nieuw en sprookjesachtig decor. Lisa: 'Het is toch een waar genoegen om in dat prachtige Kurhaus met die grandeur van toen te mogen optreden. Een topambiance die magisch is, nostalgische gevoelens oproept en tijdens de nieuwe shows het beste uit ons zal halen." Amy en Shelley knikken bevestigend. Uit alles blijkt dat de dames veel zin hebben in deze optredens en er naar uitkijken.


Ze wonnen in Met het nieuwe album Straight To You' kijkt OG3NE vol vertrouwen naar de toekomst. De nieuwe single 'First Clash Lovers' is te horen via Spotify, iTunes en Deezer.

Ze wonnen pas geleden, na weken van zweten en zwoegen, het TV dansprogramma 'Dance Dance Dance'. De repetities waren Spartaans. Er werd flink aan de conditie van de zusjes geschaafd en dat wierp zijn vruchten af want ze wonnen. Amy vertelt: "De repetities waren best uitputtend. We maakten lange dagen waarbij je eigen werk ook nog doorging." Shelley vult haar aan : "Hoewel we allemaal sporten was ik na de repetities en shows zo kapot dat ik overal spierpijn voelde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden