Foto: Ugo Boss

Taxeren op Neuzelbeurs

Rijswijk - Op 16 & 17 november is de Neuzelbeurs in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Met circa 360 kramen vullen de standhouders de hal met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Ook vind je De Vetten & Govers Taxaties bij de ingang. Dit taxatiebureau van postzegels, munten en papiergeld bied jou een gratis taxatie aan. De Vetten en Govers heeft een netwerk waarbinnen zij jouw verzameling tegen het hoogste rendement van de hand kunnen doen. Dit is mogelijk vanuit de samenwerking met Nederlandse handelaren, particulieren inkopers en veilinghuizen. Met al meer de 40 jaar kennis en ervaring hebben ze tevreden klanten door heel Nederland. De Vetten & Govers kijkt graag naar jou collectie postzegels, munten en papiergeld tijdens de Neuzelbeurs. Of het nu een enkele postzegel betreft of een gehele verzameling; hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht, buiten de gebruikelijke toegangstarief van de Neuzelbeurs. www.postzegels-taxeren.nl

Op kraam F02 worden er deze editie spullen verkocht voor Warchild. Al het geld gaat naar de Kili-challenge van Monique Baan. Zij gaat op 12 januari 2020 de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania om zoveel mogelijk kinderen hulp van Warchild te kunnen geven. Dus loop zeker langs deze kraam. Doneren kan ook, op https://kilichallenge.voorwarchild.nl/actie/monique-baan.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Tickets voor de Neuzelbeurs zijn verkrijgbaar via: www.neuzelbeurs.nl/online-kaartverkoop/. Koop snel online een kaartje en vermijd de wachtrijen bij de kassa's.

Entreeprijzen voor 16 & 17 november 2019:

Dagentree: €5,-

Weekendentree: €8,-

Kinderentree: €3,-

Locatie: De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur

Websites: www.neuzelbeurs.nl

www.de-broodfabriek.nl

Hans Ouwerkerk
Meer berichten