Don Bosco zoekt vrijwilligers

Stichting Don Bosco Rijswijk, in de volksmond beter bekend als 'Don Bosco' zoekt vrijwilligers voor de verschillende jeugdactiviteiten die zij organiseert. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het helpen bij de overblijf voor een basisschool in Rijswijk, diverse vakantieactiviteiten en andere maatschappelijke projecten door het jaar heen. Mensen die enthousiast worden van het werken met kinderen, de tijd hebben zich in te zetten en graag hun maatschappelijke steentje bijdragen kunnen per direct reageren via jeugdwerk@donboscorijswijk.nl.

Rijswijk – Tegenover het werken als vrijwilliger bij Don Bosco staan: je bijdrage leveren in een enthousiast en divers team, lekkere koffie, het volgen van leuke en interessante workshops en werken in een heerlijke groene omgeving. De vrijwilligers van Don Bosco zijn genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2019!

Don Bosco zet zich al vele jaren in voor jeugd in Rijswijk en omgeving, op een unieke wijze. Door het brede aanbod aan activiteiten biedt zij jaarlijks enorm veel kinderen een onbezorgde tijd. Het grote aantal deelnemers bewijst dat Don Bosco nog steeds van aanzienlijke waarde is, en midden in de maatschappij staat. Om haar activiteiten te kunnen blijven uitvoeren, zijn vrijwilligers van groot belang.

Vind je het leuk om met kinderen te werken en krijg je daar energie van? Ben je in staat vooraf aan te geven wanneer je beschikbaar bent? Ben je creatief, sportief of heb je een ander talent dat je graag wil delen? Is het geen probleem een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen (kan bij ons gratis worden aangevraagd)? Meld je dan aan en overleg welke mogelijkheden je hebt. Benieuwd naar Don Bosco Rijswijk? Kijk dan op www.donboscorijswijk.nl.

Meer berichten