Tosca met haar band.
Tosca met haar band. (Foto: Tosca Menten)

Jeugdvoorstelling van Tosca Menten

De bibliotheek bestaat dit jaar 100 jaar en dat viert dat in november onder andere met een leuke jeugdvoorstelling van Tosca Menten. Zij speelt op zondagmiddag 10 november in de bibliotheek in Rijswijk.

Rijswijk - Tosca Menten speelt ‘Yah Maashi Mon!’ Denk je nou echt dat Tosca Menten al haar verhalen zelf verzint? Wel nee! Dat doen al die personages in haar hoofd. En het is de hoogste tijd om hen een keer in het echt te ontmoeten. In Tosca’s nieuwste voorstelling ‘Yah Maashi Mon!’ gaat Dummie de Mummie op reis naar Jamaica. Laat je verrassen, luister en zing vooral mee met Tosca en de band!

Tosca Menten is bekend door haar vele kinderboeken. Zij won dit jaar de eerste prijs van de Nederlandse Kinderjury voor ‘Dummie de mummie en de schat van Sohorro’.

Het optreden is op zondag 10 november van 14.00 – 15.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet, Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk. Het is toegankelijk voor voor kinderen vanaf 7 jaar. Leden betalen €4,50 voor een kaartje, niet-leden €6,00, Ooievaarspas € 3,00. Koop je kaartje op www.bibliotheekaandevliet.nl/tosca-menten of aan de balie in de bibliotheek. Let op: vol is vol!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden