Steenvoorde Klassiek het Alberti Strijkkwartet

Het Alberti Strijkkwartet bestaat uit musici uit het noorden en zuiden van Spanje, die elkaar in Nederland voor het eerst ontmoetten: Angela Moya Domínguez (viool), Victor Flores (viool), Gabriel Hernández Dionis (altviool) en Celia Torres Ruiz (cello). Op zondag 10 november 2019 om 14:30 uur kunt u het kwartet komen beluisteren in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde.

Rijswijk - Het Alberti Strijkkwartet, vernoemd naar de Spaanse dichter Rafael Alberti die een artistieke relatie had met o.a. Picasso en Dali, wil een mix bieden van verschillende muzikale achtergronden, zoals jazz, oude muziek, pop en klassieke muziek. Het kwartet heeft, dat zal u niet verbazen, een speciale voorliefde voor het Spaanse repertoire: muziek van componisten als Arriaga, Toldrá, Turina Pérez, Bretón en Montsalvatge.

Adres: Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Aanvang 14.30 uur. Einde 16.00 uur. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50 (contante betaling). Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn openbaar (niet alleen voor bewoners van Steenvoorde).

Meer berichten