Foto:

Samen lezen in een leeskring

Zaterdag 9 november is in de bibliotheek in Rijswijk van 11.00 – 12.30 uur een inloopochtend over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

Rijswijk - In november, tijdens de campagne Nederland Leest, staat het thema 'Duurzaamheid' centraal. Wij geven vanaf 1 november het boek 'Winterbloei' met natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau aan onze bezoekers. Duurzaamheid is een onderwerp waar we met elkaar uitgebreid over kunnen praten. Net zoals samen praten over boeken.

Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u het hele jaar door praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers.

Ontmoet andere boekenliefhebbers
De bibliotheek is een plek waar u het hele jaar door anderen kunt ontmoeten. Bij onze activiteiten, maar ook als u boeken komt lenen. In een leeskring ontmoet u mensen die ook van boeken en lezen houden. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten over het boek.

Schrijvers ontdekken
Afgezien van de gezelligheid is een ander leuk aspect van een leeskring dat u boeken en schrijvers ontdekt, die u zelf niet zo snel zou kiezen.

Van harte welkom
Kom zaterdag 9 november naar de bibliotheek in Rijswijk en ontmoet andere mensen om samen een leeskring te vormen. U hoort wat er zoal komt kijken bij het opstarten van een leeskring. Medewerkers van de bibliotheek geven u handige tips.

Komt deze datum u niet uit? Op zaterdag 23 november is er een leeskringochtend in de bibliotheek in Voorburg, ook van 11.00 – 12.30 uur.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.

Meer berichten