Foto: RolfvanKoppen

Goud- en zilverinkoop in Best Western Plus Rijswijk

Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren in. Voor de eerste maal komt hij hiervoor naar het Best Western Plus Grand Winston Hotel in Rijswijk op zondag 3 november aanstaande.

Rijswijk - Als gediplomeerd juwelier onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs. Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy. Daarbij is het mooi te weten dat vrijwel niets zomaar wordt omgesmolten. Het meeste dat Van Waes inkoopt, wordt door een goudsmid nagezien en hersteld om zo een nieuw leven tegemoet te gaan

Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 3 november 2019 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Best Western Plus Grand Winston Hotel, Generaal Eisenhowerplein 1, Rijswijk. Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl.

Meer berichten