Foto:

Prinsen- en Prinsessendag

Prinsen- en Prinsessendag In de Bogaard

Winkelcentrum In de Bogaard verandert zaterdag 26 oktober tussen 12:00 en 16:00 in een sprookje! Een glittertattoo, schmink, een ritje in de sprookjeskoets en op de foto met Anna, Elsa en Olaf: laat jouw dromen uitkomen!

Meet & Greet

Niet alleen ijsprinses Elsa, Anna en Olaf, maar ook Lumiere (van Beauty and the Beast) en Koning Leeuw (van Jungle Book) zijn deze dag te vinden in het winkelcentrum. Ontmoet jouw favoriete prins of prinses en ga met hem of haar op de foto in de Prinsenpassage!

Foto

Kies je outfit in de speciale kleedruimte en ga op de foto voor het groene scherm. De foto's, waarbij je voor een mooie prinsen- en prinsessenachtergrond staat, zijn vervolgens op de Facebookpagina van In de Bogaard gratis te downloaden.

Beautytent

Op het Bomenplein staat een echte beautytent! Laat hier een gave glittertatoeage laten zetten en laat je schminken.

Koets

Op het Bogaardplein rijdt de hele middag de koets van Assepoester rond! Deze koets wordt getrokken door 2 prachtige paarden. Kom een ritje maken en waan je een echte prins of prinses!

Al deze activiteiten en prinsessen zijn te vinden in en/of voor de Prinsenpassage in winkelcentrum In de Bogaard en aan de activiteiten kan kosteloos deelgenomen worden! Kijk op de Facebookpagina van Winkelcentrum In de Bogaard of op www.indebogaard.nl voor de laatste informatie.

Meer berichten